$ NOK

Business

Teknologi

Kvalitet

Batterier levert av BatteryUpgrade.no er av utmerket kvalitet. På grunn av vår utmerkede produksjonsprosess har vi muligheten til å levere batterier av høyere kapasitet og kvalitet enn de originale batteriene til mange enheter. Våre batterier er produsert fra førsteklasses materialer og er elektronisk beskyttet mot overlading. Mer om korrekt bruk og behandling av ditt batteri kan bli funnet i kvalitetsseksjonenUtviklingsfasiliteter

Kan ikke finne batteriet du leter etter?
Vi kan mer enn å bare levere vårt sortiment med lagrede batterier, vi kan nemlig også levere skreddersydde batterier. Disse skreddersydde batteriene kan bli levert med et sjokkerende lavt minimum på antall batterier. Vennligst kontakt oss for skreddersydde forhold.

produksjon

Våre produkter er produsert med høye standarder. Alle våre produkter oppfyller de strenge kravene til ISO9001, UL og CE. Ikke bare det, men de møter også kravene til miljøstandardene til RoHS, som har vært gjeldende siden juli 2006.

For råd og tips når det kommer til bruk av våre batterier, vennligst kontakt vår bedriftskonto-behandler for å hjelpe deg med din situasjon.

Mye mer informasjon kan bli funnet på websidene til BatteryUniversity. BatteryUniversity sine ladetips hjelper deg med å få maksimalt ut av ditt batteri!


ISO 9001 UL
CE RoHS


 

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.

Godta
X