Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Smarttelefon batterier & AC adaptere / ladere

Tappes din smarttelefon kjapt tom for strøm? Det kan være flere grunner til det. Nå til dags, brukes smarttelefoner, bærbare telefoner eller PDA’er oftere, men den store skjermen bruker også mye strøm. Batteriet er sannsynligvis gammelt og slitt og derfor dør det hurtig. Hvis du erstatter batteriet i din smarttelefon, kan du bruke den igjen til å ringe med, sende meldinger og surfe på nett uten problemer. Sjekk vårt store utvalg av batterier, adaptere, kabler, deksel og minnekort til merker som Huawei, Apple, HTC, LG og Samsung.

Nå til dags, brukes smarttelefoner, bærbare telefoner eller PDA’er oftere, men den store skjermen bruker også mye strøm. Batteriet er sannsynligvis gammelt og slitt og derfor dør det hurtig. Hvis du erstatter batteriet i din smarttelefon, kan du bruke den igjen til å ringe med, sende meldinger og surfe på nett uten problemer. Sjekk vårt store utvalg av batterier, adaptere, kabler, deksel og minnekort til merker som Huawei, Apple, HTC, LG og Samsung.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Anmeldelser

Arne Lien gav oss:
(4/5)
Produkt:
Motorola MB525 batteri (1500 mAh 3.7 V)
Generelt:
Utmerket.
Om produktet:
Har ikke tatt det i bruk enda!
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.