Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Radiokontroll (RC) batterier & AC adaptere / ladere

Alle elektroniske RC-modeller bruker batterier. Vi tilbyr batterier og andre deler til en rekke radiokontroll merker. Disse har blitt spesielt utviklet for å få best ytelse ut av din radiokontrollert enhet. Behøver du et nytt batteri til din radiokontrollert bil, båt eller annen enhet? Her, vil du finne batterier i høy kvalitet som passer til utstyr fra merker som Cavotec, Elca, Hetronic og Falard. På denne måten vil din enhet fungere lenge utendørs uten å måtte lade den i mellomtiden. Utforsk vårt store utvalg og bestill ditt batteri på nett i vår nettbutikk nå.

Vi tilbyr batterier og andre deler til en rekke radiokontroll merker. Disse har blitt spesielt utviklet for å få best ytelse ut av din radiokontrollert enhet. Behøver du et nytt batteri til din radiokontrollert bil, båt eller annen enhet? Her, vil du finne batterier i høy kvalitet som passer til utstyr fra merker som Cavotec, Elca, Hetronic og Falard. På denne måten vil din enhet fungere lenge utendørs uten å måtte lade den i mellomtiden. Utforsk vårt store utvalg og bestill ditt batteri på nett i vår nettbutikk nå.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Anmeldelser

Svein Morten Kristiansen gav oss:
(5/5)
Produkt:
Radio Control (RC) batteri (600 mAh 4.8 V)
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.