Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Apple

iPhone-batteri

Tappes din iPhone altfor raskt for strøm, eller lades ikke batteriet lenger ordentlig? I så fall er nok iPhone batteriet ditt slitt og må byttes ut. Gjør din iPhone så god som ny igjen med våre høykvalitets iPhone-batterier, slik at den kan fungere optimalt igjen. Apples iPhones er noen av de mest solgte smarttelefonene i verden. Når Apples programvare og maskinvare utvikles samtidig, kan du alltid forvente den beste ytelsen fra din iPhone. Det er mange forskjellige varianter av Apple iPhone som varierer i størrelse, minnekapasitet og funksjonalitet. I dag brukes smarttelefoner mer og mer. På toppen av det hele bruker de større skjermene mer strøm. Derfor er det veldig viktig å ha et passende batteri til din iPhone.

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Lars Gabriel Hukkelås gav oss:
(5/5)
Produkt:
Apple iPhone 6S (32GB) batteri (1900 mAh 3.8 V, Sort)
Generelt:
Har vel kjøpt 10 batterier fra dere de siste åra. Dette skulle vel tilsi at jeg er meget fornøyd med dere som leverandør. Mvh. Lars G. Hukkelås
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.