Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Hodetelefoner batterier & AC adaptere / ladere

Er du på jakt etter et nytt batteri til dine hodetelefoner? Med et nytt batteri til dine hodetelefoner, kan du spille, se på TV eller høre på musikk i flere timer uten å måtte lade dem. Vi tilbyr batterier i høy kvalitet som vil få dine enheter til å fungere optimalt. Uansett om du bare hører på musikk i korte økter på vei til jobb eller ønsker å bruke dem i flere timer på ferie: hodetelefoner som varer lenge er uunnværlig nå til dags. Vi tilbyr en rekke deler som passer til merker som Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony og Sennheiser. Så kjøp et nytt batteri nå og nyt din musikk, spill eller film til det fulleste.

Vi tilbyr batterier i høy kvalitet som vil få dine enheter til å fungere optimalt. Uansett om du bare hører på musikk i korte økter på vei til jobb eller ønsker å bruke dem i flere timer på ferie: hodetelefoner som varer lenge er uunnværlig nå til dags. Vi tilbyr en rekke deler som passer til merker som Beats by Dre, Bose, Logitech, Sony og Sennheiser. Så kjøp et nytt batteri nå og nyt din musikk, spill eller film til det fulleste.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Mikal isdal gav oss:
(5/5)
Produkt:
Jabra Pro 9470 batteri (230 mAh 3.7 V)
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.