Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Drone batterier & AC adaptere / ladere

Droner med et kamera har blitt en del av fotografiens verden og videografi. Hvis du eier en drone, naturlig, så vil du ønske å kunne fly så lenge som mulig før batteriet dør. Det er derfor viktig at du kan kjøpe batterier av høy kvalitet til din drone. Dette er ideell når du er på farten over lengre tid og du ikke har mulighet til å lade din drone. Det er også veldig lettvint å alltid ha et reservebatteri tilgjengelig, noe som betyr at du enkelt kan bytte batterier og fortsette å ta bilder. Våre batterier har blitt spesielt utviklet for å få best ytelse fra din drone. Vi selger batterier til merker som Blade, DJI, Phantom og Parrot.

Hvis du eier en drone, naturlig, så vil du ønske å kunne fly så lenge som mulig før batteriet dør. Det er derfor viktig at du kan kjøpe batterier av høy kvalitet til din drone. Dette er ideell når du er på farten over lengre tid og du ikke har mulighet til å lade din drone. Det er også veldig lettvint å alltid ha et reservebatteri tilgjengelig, noe som betyr at du enkelt kan bytte batterier og fortsette å ta bilder. Våre batterier har blitt spesielt utviklet for å få best ytelse fra din drone. Vi selger batterier til merker som Blade, DJI, Phantom og Parrot.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Lars Erling Eriksen gav oss:
(4/5)
Produkt:
DJI Phantom 4 batteri (15.2V, 5870 mAh)
Generelt:
Litt lang leveringstid
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.