Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Værsåsnill kontakt oss!

Måleutstyr batterier & AC adaptere / ladere

Vi tilbyr riktig batterier til alle typer måleutstyr. Uansett om du behøver det til et oscilloskop, grafisk kalkulator eller GPS-mottaker, så har vi et stort utvalg av batterier som passer til merker som AMX, Fluke, Omron, Nikon og Pentax. Å ha et reservebatteri til dine måleenheter kan også være den perfekte løsningen for lengre perioder med bruk, hvis du ikke har mulighet til å lade den i mellomtiden.

Uansett om du behøver det til et oscilloskop, grafisk kalkulator eller GPS-mottaker, så har vi et stort utvalg av batterier som passer til merker som AMX, Fluke, Omron, Nikon og Pentax. Å ha et reservebatteri til dine måleenheter kan også være den perfekte løsningen for lengre perioder med bruk, hvis du ikke har mulighet til å lade den i mellomtiden.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Anmeldelser

Yonatan Bisrat Taye gav oss:
(4/5)
Produkt:
Texas Instruments TI-Nspire CX CAS batteri (1300 mAh 3.7 V)
Generelt:
Tok litt lengere tid enn forventet siden varen satt fast hos Tollen en stund, men batteriet som kom reddet eksamensperioden min.
Om produktet:
Den var eksakt som beskrevet og har så langt fungert uten en anelse til problemer. Glad for at jeg slipper å måtte kjøpe et helt nytt produkt når det er kun batteriet som var sliten etter 4 år.
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Værsåsnill kontakt oss!