Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Gratis frakt denne helgen!
  • I 15 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

LG

LG smarttelefon batteri

Merker du at telefonbatteriet tappes raskere og raskere? Når det blir eldre, kan batteriet begynne å bli slitt og vil derfor tømmes raskere. Ved å skifte ut batteriet på LG smarttelefonen din vil den fungere så bra som ny, og du vil kunne bruke den like lenge mellom ladingene som du gjorde før, slik at du kan sende meldinger, ringe og surfe så lenge du vil. LG smarttelefoner har et elegant design, et kamera av høy kvalitet, og på grunn av HD-berøringsskjermen tilbyr de et skarpt og tydelig bilde. Ettersom LG-smarttelefonen har en modulær design, kan du enkelt sette inn et større batteri. Enten du bruker smarttelefonen til jobb eller privat bruk, gjør den høye kvaliteten på LG sin smarttelefon teknologi dem til noen av de beste smarttelefonene. I dag brukes smarttelefoner mer intensivt, noe som betyr at batteriene tømmes raskere. Ta en titt på vårt store utvalg av batterier til din LG smarttelefon for å oppnå optimal ytelse på telefonen.

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

ove oksnes gav oss:
(5/5)
Produkt:
LG KF600 batteri (800 mAh, Sort)
Generelt:
Jeg brukt BU et par ganger og nå siste bestilling av et batteri til mob.tlf., og jeg er like fornøyd og imponert over: pris, service, forsendelse og kundeoppfølging. Det er ikke mer å si.
Om produktet:
Batteriet til mob.tlf. jeg bestilte er meget bra. Det fungerer alldeles utmerket.
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Gratis frakt denne helgen!
  • I 15 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.