Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!
 • Gratis frakt denne helgen!
 • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
 • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Frakt

På BatteryUpgrade.no finner du batterier, adaptere og tilbehør til over 100,000 enheter og merker. Siden 2006 har vi sendt varer til over 1.000.000 kunder over hele verden. Vi jobber etter disse 5 grunnprinsippene:

 1. Lave priser
 2. Produkter av høy kvalitet
 3. Gratis frakt over hele verden
 4. 30 dagers åpent kjøp
 5. Fabrikkfersk

Varer rett fra fabrikken
BatteryUpgrade.no leverer 2. alltid batterier rett fra fabrikken. Batterier mister effekten sin over tid, selv om de ikke er i bruk. Mange importører og forhandlere oppbevarer batterier på lagrene sine i lang tid før de selges. Gjennom samarbeid med produsentene sørger BatteryUpgrade.no for at et batteri leveres rett etter at det har blitt produsert. På denne måten får du alltid et helt nytt batteri av høy kvalitet! Det er mulig at produktet ditt sendes direkte fra våre andre baser, istedenfor fra lageret. Produktet kan bli sendt fra Nederland eller Hongkong. I så fall er leveringstiden normalt 1-2 uker.

Gratis frakt
BatteryUpgrade.no tilbyr gratis frakt på alle produkter i nettbutikken (dette inkluderer ikke eventuelle importkostnader i forbindelse med toll). For spørsmål rundt dette kan du ta kontakt med helpdesken.

Levering
Batterier og tilbehør sendes i brevpakker der det er mulig. Disse får plass i en brevsprekk, og på den måten trenger du ikke å være hjemme for å ta i mot bestillingen. Større produkter vil bli sendt som en pakke. Personen som leverer produktet vil overrekke disse personlig ved å ringe på døren.

Rekommandert post
Hvis du ønsker det kan bestillingen sendes med sporing. Vi vil ta et lite gebyr for dette. Sporing lar deg å følge med på forsendelsen din.

Har du noen spørsmål angående frakt? Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

JACOB CHRISTENSEN gav oss:
(4/5)
Produkt:
BTC-ENEL1 batteri (700 mAh 7.4 V, Sort)
Les produktanmeldelser fra andre kunder
 • Gratis frakt denne helgen!
 • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
 • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.