Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Garanti

30-dager penger tilbake garanti

Vårt mål for hver bestilling er en fornøyd kunde. Derfor har vi ikke bare garanti og vår RMA prosedyre for defekter, vi gir deg også en 30-dager penger tilbake garanti! Hvis produktet ikke er det du forventet eller hvis du har skiftet mening, får du pengene tilbake. Vi krever dog at produktet er sendt tilbake i dets originale emballasje, uåpnet, innen 30 dager etter at din bestilling var levert.

Vennligst merk: for at du skal kvalifiseres for å få pengene tilbake, må du først kontakt helpdesk og avvente instruksjoner før du sender tilbake ditt produkt

Garanti

Alle våre produkter har 12 måneder garanti. Garantien gjelder hvis kjøperen har installert batteriet korrekt i enheten og har gitt batteriet korrekt behandling.

Et batteri er laget slik at det blir oppbrukt. Dette betyr at levetiden til et batteri vil minke hvis det er brukt ofte. Kvaliteten til batteriet vil også minke over tid, selv om det ikke blir brukt. Mer informasjon om egenskapene til batterier finnes i følgende artikkel: Batterier.

Mye mer informasjon kan bli funnet på websidene til BatteryUniversity. BatteryUniversity sine ladetips hjelper deg med å få maksimalt ut av ditt batteri!

RMA

Hvis du har et problem med et batteri kjøpt hos oss, vennligst kontakt oss først. Vi vil behandle din forespørsel og prøve å finne en løsning på ditt problem. Hvis problemet ikke kan bli løst av vår helpdesk, vil vi generere et RMA nummer (Return Material Authorization) for deg. Vi anbefaler at du returnerer batteriet i en fast (boble)konvolutt. Vennligst pass på at RMA nummeret er synlig på utsiden av konvolutten og er skrevet på en bit med papir inne i konvolutten. Ved hjelp av ditt RMA nummer kan vi identifisere batteriet når det kommer til oss. Hvis nærmere inspeksjon viser at det returnerte batteriet er defekt, vil et nytt bli sendt til deg uten ekstra kostnad.
Vennligst merk: vi kan ikke behandle returnerte batterier hvis du ikke har mottatt et RMA nummer.

Anmeldelser

Frank Handå gav oss:
(5/5)
Produkt:
Acer 5740 Aspire 5742G batteri (8800 mAh 11.1 V)
Generelt:
stort og godt utvalg
Om produktet:
batteriet er tatt i bruk og fungerer som forventet
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no