Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Klokke batterier & erstatningsbatterier

Du ser på klokken din og legger merke til at tiden ikke er riktig? Høres det kjent ut? Batteriet på din klokke er mest sannsynlig dødt og må byttes. Heldigvis, kan du enkelt bytte batteriet på din klokke på egen hånd. Hvis du gjør det, er det viktig at du velger riktig merke og type batteri. Klokkebatterier er såkalte knappceller og har nummer som består av noen få bokstaver og 3 eller 4 siffer. Derfor, følg nøye med hvilke batterier du trenger, eller hør med vår kundeservice for mer informasjon. Vi tilbyr en rekke batterier til din klokke, som passer til merker som Apple, Fitbit, Fossil, Hugo Boss, Seiko og Garmin.

Heldigvis, kan du enkelt bytte batteriet på din klokke på egen hånd. Hvis du gjør det, er det viktig at du velger riktig merke og type batteri. Klokkebatterier er såkalte knappceller og har nummer som består av noen få bokstaver og 3 eller 4 siffer. Derfor, følg nøye med hvilke batterier du trenger, eller hør med vår kundeservice for mer informasjon. Vi tilbyr en rekke batterier til din klokke, som passer til merker som Apple, Fitbit, Fossil, Hugo Boss, Seiko og Garmin.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Anmeldelser

Tore Tangen gav oss:
(5/5)
Produkt:
Garmin Fenix 3 HR batteri (300 mAh 3.7 V, Sort)
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.