Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Hjemmeautomasjon batterier & AC adaptere / ladere

‘Smarthjem’ enheter blir stadig mer populært. Domotica lar deg gjøre ditt hus smartere og juster seg til dine behov. Du vil ha behov for en god WiFi-tilkobling til ditt smarthjem, og et godt batteri til ditt smarthjem utstyr. Forsikre deg om at din hjemmeautomasjon fungerer så godt som den kan, og bestill et nytt batteri eller andre deler til ditt Smarthjem utstyr nå.

Domotica lar deg gjøre ditt hus smartere og juster seg til dine behov. Du vil ha behov for en god WiFi-tilkobling til ditt smarthjem, og et godt batteri til ditt smarthjem utstyr. Forsikre deg om at din hjemmeautomasjon fungerer så godt som den kan, og bestill et nytt batteri eller andre deler til ditt Smarthjem utstyr nå.

Se alle merkene nedenfor

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Nils Ofstad gav oss:
(4/5)
Produkt:
Panasonic Lumix DMC-ZS10 2.52W batterilader (4.2V, 0.6A)
Generelt:
Oversiktlige nettsider som gikk greit å finne fram i. Prisnivået er svært gunstig i forhold til norske detaljforretninger. Det tok litt tid med forsendelsen, men da jeg så¨at varen ble sendt fra Hong Kong, skjønte jeg hvorfor - og at dette er et ledd i det å holde prisene nede.
Om produktet:
Helt ok.
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.