Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Gratis frakt denne helgen!
  • I 15 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

HP

HP laptop batteri

Er du på jakt etter et nyt batteri til din HP laptop? Vi tilbyr mange forskjellige batterityper til din bærbare HP. Det er veldig irriterende hvis din bærbare PC ofte dør fordi batteriet er tomt eller slitt. Hvis dette skjer, har vi gode nyheter: du kan enkelt bytte ut batteriet selv. Når du kjøper det nye HP bærbare batteriet ditt, må du følge med på spenningen, kapasiteten og formen til batteriet. Disse må samsvare med det originale batteriet på din HP laptop. HP tilbyr mange forskjellige typer bærbare datamaskiner med alle mulige muligheter, egnet for alle type brukere. For eksempel finnes det bærbare HP datamaskiner med kraftig prosessor som er bedre egnet til spill eller til å bruke på video- og fotoredigeringsprogramvare. Det finnes også mindre HP bærbare datamaskiner, ideelt for når du reiser mye i sammenheng med arbeid eller studier. Forsikre deg om at du kjøper riktig batteri til din bærbare PC.

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Marc Toegaert gav oss:
(5/5)
Produkt:
HP batteri (4400 mAh, Sort)
Generelt:
Alt har gått bra, tollvesenet har vært årsaken att bestillingen ankommet sent etter to uker. Ellers alt i orden. Batteriene virker som den skal. Veldig fornøyd. Marc
Om produktet:
Fraktfri leveranse er en veldig god løsning.
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Gratis frakt denne helgen!
  • I 15 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.