Batterier og tilbehør til over 200.000 forskjellige enheter!

  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

Canon

Canon-batteri til digitalkamera

Tømmes batteriet på ditt Canon digitalkamera ditt raskere og raskere? Dessverre kan batteriet til digitalkameraet ditt forringes når det blir eldre. Hvis dette skjer, kan du enkelt bytte ut batteriet på egen hånd. Canons digitale kameraer er noen av de mest kjente kameraene i verden. Kvalitet og sikkerhet er nøkkelen til Canon, og kameraene deres passer både for amatører og profesjonelle. Enten du har speilfritt, speilreflekskamera eller et kompakt kamera fra Canon, lar deres brukervennlige digitale kameraer deg ta vakre bilder og videoer. Ta en titt på vårt brede utvalg av høykapasitets digitalkamera batterier til ditt Canon kamera. Å ha et ekstra batteri er ideelt når du er ute og reiser, eller når du ikke klarer å lade batteriet mellom bruk. På denne måten vil du alltid ha et ekstra batteri tilgjengelig slik at du kan fange alle de spesielle øyeblikkene.

Finner ikke det du leter etter? Prøv å bruke vårt søkefelt

Velg enkelt enheten eller kategorien

Anmeldelser

Geir Kvitting gav oss:
(4/5)
Produkt:
Canon PowerShot SX200 IS batteri (1120 mAh 3.7 V)
Generelt:
Jeg fikk det jeg hadde bestilt,men det kom i to pakker med noen dagers mellomrom så jeg trodde først at jeg ikke hadde fått det jeg hadde bestilt og betalt for.Men jeg fikk det jeg hadde bestilt.Så det ordnet seg OK!
Om produktet:
Produktet virker OK!
Les produktanmeldelser fra andre kunder
  • Sikkert, enkelt, raskt
  • I 18 år, nr.1 batteri og adapterspesialist.
  • Over 1.000.000 kunder

Spørsmål? Send e-post til: info@BatteryUpgrade.no

For å få siden vår til å fungere korrekt bruker vi informasjonskapsler. Les vår cookie-erklæring. Hvis du bruker nettsiden vår går vi ut fra at du godtar dette.